Szombathely

Air Force Iron

Thököly utca 39

Mi a Laser Corner?

Magyarországon rengeteg úgynevezett „lasertag” arénát találunk. Sajnos azonban téves és félrevezető, hogy ezek mindegyike valóban lasertag játékot szolgáltat, mivel néhány kivételtől eltekintve egyikben sem használnak lézerfegyvert. A lasertag mint gyűjtőfogalom azoknak a játékoknak az összefoglaló neve melynek során a több ponton világító mellényből és a hozzá tartozó lézerfegyverből álló felszereléssel, zárt, sötét és mesterséges köddel befújt levegőjű helyen lézerharc játékot játszanak. Tehát nem tartozik ide a manapság egyre inkább elterjedtebb infra lámpás játékrendszer melyet nappali fénynél is, szabadban is, egy darab fegyver és fejlámpa felhasználásával játszanak. 

Lasertag játékot csak és kizárólag lézerrel lehet játszani!

A Szombathely, Thököly út 39. sz. alatt található Laser Corner Iron a XXI. század játékélményét nyújtja felnőttnek és gyereknek egyaránt! A Laser Corner teljes területe 550m2-en terül el, melyből mintegy 400m2 az Aréna területe. Partner cégünk, a technológia kifejlesztője a holland Lasermaxx Lasergames B.V. mely a világon mintegy 360 lézerharc arénában van jelen több mint 50 országban.

Amit a Laser Cornerről tudni kell!

  • a legújabb EVO-6 fejlesztésű Lasermaxx rendszert használja, mely rendszer egy lézerfényt kibocsátó fegyverből és egy mellényből áll, mely 4 ponton rendelkezik LED- világítással. Ezek a LED – világítások az úgynevezett találati pontok, melyeket a lézerfénnyel eltalálva szerezhetünk a végső győzelemhez szükséges pontokat. Összesen 5 db ilyen találati pont található a felszerelésen, az ötödik a lézerfegyver felületén van elhelyezve. Ezzel kizárjuk az olyan játékstílust mely során egy játékos az általa elfoglalt fedezékből lőve teljes biztonságban érezheti magát.
  • A játékhoz nem szükséges külön védőfelszerelés! Utcai ruhában, utcai cipőben játszható.
  • A játék etapok végén - amelyek lehetnek, 12-15-20-30 percesek - a fegyverek automatikusan letöltik a játék során letárolt találati értékeket és azokat egy úgynevezett lőlapon kézbe kapják a játékosok. Így nyomon követhető a csapat és az egyéni játék is.
  • Az aréna mellett a fogadótér alkalmas rendezvények, céges találkozók, születésnapok, legény- és leánybúcsúk, osztálytalálkozók lebonyolítására. 
  • A játékot egyszerre 20 fő játszhatja.
  • Minden játék előtt (nem etaponként, hanem egy csapat részére egy alkalommal) levetítésre kerül egy bemutató kisfilm. Ebben összefoglaljuk a játékszabályzat játékmenetre vonatkozó részét. Bemutatjuk a szabályokat, az arénában található veszélyeket és segítséget nyújtunk általa a felszerelés használatáról. Természetesen a visszatérő játékosok részére ez már rutinnak számít majd, de mindig felüdülést jelent a kisfilm két közismert szereplőjének – a hazai stand up élet két ismert alakja ,Ráskó Eszter és Hajdú Balázs– a szereplése. 

Végül beszéljünk egy csöppet az általunk használt technológiáról:  

Fontos tudni, hogy a lézerfegyver által kibocsátott lézerfény szemre egyáltalán nem káros. A Lasermaxx technológiát folyamatosan tesztelik és fejlesztik elismert külföldi szakemberek, napjainkra az EVO-1 rendszerből elértünk a csúcsra fejlesztett EVO-6 rendszerig. Napjainkban ez a világ legjobb lasertag rendszere. Ütésálló plexi takarja a mellény LED- világítását, törhetetlen lézerfegyver tartozik a rendszerhez. Találat esetén a játékos néhány másodpercre kizárásra kerül a játékból. A találatot hang jelzi, a mellény vibrálása és a LED- világítás átmeneti megszűnése mellett. Néhány másodperc után a játékos folytathatja a játékot. A rendszer hatótávolsága 35m, tehát nincs szükség az ellenfél közelről történő becserkészésére, hanem jó érzékkel akár az aréna távolabbi pontjáról is lelőhető az ellenfél játékosa. A mellények 6 színben változtatható világítással rendelkeznek, így akár 6 csapat is játszhat egymás ellen,. A Laser Corner Szabályzatában korlátozva vannak a játék feltételei, ezeket nagyon komolyan be kell tartani saját és játékostársaink testi épségének megőrzése miatt. Folyamatos szabályszegés a játékból való kizárást is eredményezheti, a Játékmester az összeférhetetlen játékot produkáló játékost a játékból kizárhatja, mellényét és fegyverét letilthatja.

A lézerharc leglátványosabb eleme, hogy a lézerfény az arénába juttatott ködnek és az arénában található uv-világításnak köszönhetően láthatóvá válik. 

Az aréna hang- és fényeffektekkel igyekszik növeli a látványt és a játék közbeni zenei háttér nagyszerű élményt nyújt a legkiélezettebb harcok közepette is.

Csomagok

All In csomagok

Szolgáltatások

Időpont foglalás

Szombathely, Thököly utca 39

1

Válassz csomagot!

Válaszd ki a számodra megfelelő játékmódot, konfiguráld a tökéletes élményt.

2

Válassz dátumot!

A rendszer automatikusan kiszűri a megadott paraméterek alapján a lehetséges dátumokat.

Ár: {{ price }} Ft
3

Válassz időpontot!

A rendszer automatikusan kiszűri a megadott paraméterek alapján a lehetséges időpontokat.

Loading
Az aréna zárva tart.
{{ selectedDateString }}
  • Időtartam: {{ selectedInterval }}
  • Szabad
  • Foglalt
  • Nem választható

Szombathely

Air Force Iron

Thököly utca 39

06305935050
szombathely@lasercorner.hu

Air Force Iron