Pécs

Air Force Team-R24

Tímár utca 24

Mi a Laser Corner?

Magyarországon rengeteg úgynevezett „lasertag” arénát találunk, főleg Budapesten belül. Sajnos azonban téves és félrevezető, hogy ezek mindegyike valóban lasertag játékot szolgáltat, mivel néhány kivételtől eltekintve egyikben sem használnak lézerfegyvert. A lasertag mint gyűjtőfogalom azoknak a játékoknak az összefoglaló neve melynek során a több ponton világító mellényből és a hozzá tartozó lézerfegyverből álló felszereléssel, zárt, sötét és mesterséges köddel befújt levegőjű helyen lézerharc játékot játszanak. Tehát nem tartozik ide a manapság egyre inkább elterjedtebb infra lámpás játékrendszer melyet nappali fénynél is, szabadban is, egy darab fegyver és fejlámpa felhasználásával játszanak. 

Lasertag játékot csak és kizárólag lézerrel lehet játszani!

A Pécs, Tímár u. 24. sz. alatt található Laser Corner a XXI. század játékélményét nyújtja felnőttnek és gyereknek egyaránt! A Laser Corner teljes területe 1400m2-en terül el, melyből mintegy 1000m2 az Aréna területe. Pécs belvárosában egy a város alá benyúló föld alatti katakomba rendszerben alakítottuk ki a pécsi pályánkat. A fogadótér oldalfala pedig – nagy büszkeségünkre- a régi pécsi vár kőfala. Partner cégünk, a technológia kifejlesztője a holland Lasermaxx Lasergames B.V. mely a világon mintegy 360 lézerharc arénában van jelen több mint 50 országban.

Amit a Laser Cornerről tudni kell:

 • A legújabb EVO-6 fejlesztésű Lasermaxx rendszert használja, mely rendszer egy lézerfényt kibocsátó fegyverből és egy mellényből áll, mely 4 ponton rendelkezik LED- világítással. Ezek a LED – világítások az úgynevezett találati pontok, melyeket a lézerfénnyel eltalálva szerezhetünk a végső győzelemhez szükséges pontokat. Összesen 5 db ilyen találati pont található a felszerelésen, az ötödik a lézerfegyver felületén van elhelyezve. Ezzel kizárjuk az olyan játékstílust mely során egy játékos az általa elfoglalt fedezékből lőve teljes biztonságban érezheti magát.
 • Szakítva a lasertag arénák hagyományaival nem a standard palánkos, mobilfalas rendszerrel rendeztük be az arénánkat, hanem egy kétszintes budapesti üzlethelységet alakítottunk át és építettünk fel akadályokkal, fedezékekkel, eredeti falak meghagyásával és a pincerendszer teljes körű átalakításával és dekorálásával. 
 • A játékhoz nem szükséges külön védőfelszerelés! Utcai ruhában, utcai cipőben játszható.
 • A játék etapok végén - amelyek lehetnek, 12-15-20-30 percesek - a fegyverek automatikusan letöltik a játék során letárolt találati értékeket és azokat egy úgynevezett lőlapon kézbe kapják a játékosok. Így nyomon követhető a csapat és az egyéni játék is.
 • Az aréna mellett a fogadótér alkalmas rendezvények, céges találkozók, születésnapok, legény- és leánybúcsúk, osztálytalálkozók lebonyolítására. 
 • A játékot egyszerre 20 fő játszhatja. 
 • Minden játék előtt (nem etaponként, hanem egy csapat részére egy alkalommal) levetítésre kerül egy bemutató kisfilm. Ebben összefoglaljuk a játékszabályzat játékmenetre vonatkozó részét. Bemutatjuk a szabályokat, az arénában található veszélyeket és segítséget nyújtunk általa a felszerelés használatáról. Természetesen a visszatérő játékosok részére ez már rutinnak számít majd, de mindig felüdülést jelent a kisfilm két közismert szereplőjének – a hazai stand up élet két jeles képviselőjének, Orosz Györgynek és Lórán „Trabarna” Barnának– a szereplése. 

Végül beszéljünk egy csöppet az általunk használt technológiáról:  

Fontos tudni, hogy a lézerfegyver által kibocsátott lézerfény szemre egyáltalán nem káros. A Lasermaxx technológiát folyamatosan tesztelik és fejlesztik elismert külföldi szakemberek, napjainkra az EVO-1 rendszerből elértünk a csúcsra fejlesztett EVO-6 rendszerig. Napjainkban ez a világ legjobb lasertag rendszere. Ütésálló plexi takarja a mellény LED- világítását, törhetetlen lézerfegyver tartozik a rendszerhez. Találat esetén a játékos néhány másodpercre kizárásra kerül a játékból. A találatot hang jelzi, a mellény vibrálása és a LED- világítás átmeneti megszűnése mellett. Néhány másodperc után a játékos folytathatja a játékot. A rendszer hatótávolsága 35m, tehát nincs szükség az ellenfél közelről történő becserkészésére, hanem jó érzékkel akár az aréna távolabbi pontjáról is lelőhető az ellenfél játékosa. A mellények 6 színben változtatható világítással rendelkeznek, így akár 6 csapat is játszhat egymás ellen,. A Laser Corner Szabályzatában korlátozva vannak a játék feltételei, ezeket nagyon komolyan be kell tartani saját és játékostársaink testi épségének megőrzése miatt. Folyamatos szabályszegés a játékból való kizárást is eredményezheti, a Játékmester az összeférhetetlen játékot produkáló játékost a játékból kizárhatja, mellényét és fegyverét letilthatja.

A lézerharc leglátványosabb eleme, hogy a lézerfény az arénába juttatott ködnek és az arénában található uv-világításnak köszönhetően láthatóvá válik. 

Az aréna hang- és fényeffektekkel igyekszik növeli a látványt és a játék közbeni zenei háttér nagyszerű élményt nyújt a legkiélezettebb harcok közepette is.

Csomagok

Szolgáltatások

Időpont foglalás

Pécs, Tímár utca 24

1

Válassz csomagot!

Válaszd ki a számodra megfelelő játékmódot, konfiguráld a tökéletes élményt.

2

Válassz dátumot!

A rendszer automatikusan kiszűri a megadott paraméterek alapján a lehetséges dátumokat.

Ár: {{ price }} Ft
3

Válassz időpontot!

A rendszer automatikusan kiszűri a megadott paraméterek alapján a lehetséges időpontokat.

Loading
Az aréna zárva tart.
{{ selectedDateString }}
 • Időtartam: {{ selectedInterval }}
 • Szabad
 • Foglalt
 • Nem választható

Pécs

Air Force Team-R24

Tímár utca 24

+36 30 422 5635
info@lasercornerpecs.hu

Air Force Team-R24