Mi a laser corner?

Lasermaxx rendszer:

A holland Lasermaxx B.V. több mint 20 éve gyárt lézerharc felszereléseket. Több mint 50 ország 350-nél is több lézerharc arénájában használják ezt a lasertag felszerelést. 2019-ben már a legújabb technológiára épülő EVO-6 rendszert vezették be a piacra és a Laser Corner valamennyi játékterén azonnal átálltunk erre a csúcsminőségre.

A felszerelés részei:

Mellény
Ez a mellény 6 világító pontot tartalmaz. A ledes fényeket el találva tudunk pontokat szerezni. Találat esetén a mellény néhány másodpercre kikapcsol. Ez idő alatt a mellényt viselő játékos a játékban nem tud részt venni, pontot nem szerezhet és ő sem lőhető ki ismét. 6 féle szín áll rendelkezésre a játékosoknak, minden csapat más színben játszik így megkülönböztetve magukat. A mellényen került elhelyezésre egy világító információs kijelző a mellkas részen. Itt láthatjuk a rendelkezésre álló lövések mennyiségét, a hátralévő életek számát illetve találat esetén hogy ki és hol talált el valamint ha mi lövünk ki egy ellenfelet akkor az ő nevét. 

Lézerfegyver
Közvetlenül csatlakozik a mellényhez egy lézerfényt kibocsátó fegyver. A fegyveren szintén található találati pont, ezzel kizárjuk a lehetőségét, hogy folyamatosan ugyanazon fedezékből büntetlenül lehessen állóháborút folytatni. A lézerfény melyet a fegyver kibocsát nem káros. A lézerfény a játék során láthatóvá válik ezzel is növelve a játékélményt. 

A játék folyamata: Minden játékos a játék kezdete előtt oktatásban részesül. Ezt egy közel 4 perces kisfilmmel és ismert szereolőkkel tesszük könnyen érthetővé. Utána a résztvevők csapatokra osztják magukat és a csapatok választanak a rendelkezésre álló 6 féle színből. Ezután kapják meg a felszerelést. Mindenki a monitoron feltüntetett számú, névre szóló felszerelést veszi fel. Ha mindenki kész van és a játékmester megtartotta az utolsó eligazítást is kezdődhet a játék. 

A játék során arra kell törekedni, hogy a legtöbb ellenséges csapatjátékost kilőjük, és ezzel pontot szerezzünk. Fontos kihangsúlyozni, hogy a találatok nem okoznak fájdalmat!

A játék befejezése után a játékosok névre szóló úgynevezett lőlapot kapnak. Ezen kerül feltüntetésre a játékos statisztikája az adott játékra vonatkozóan. Itt szembesülhetünk, hogy kit hányszor lőttünk ki illetve bennünket ki és hányszor lőtt le. Mennyit lőttünk és annak mekkora százalékos találata van.
 

Válassz arénát

; ;