Air Force Base - szabályzat

 1. Foglalni csak a www.lasercorner.hu oldal foglalási rendszerében lehet. Sem telefonon sem emailben nem tudunk foglalást rögzíteni!
  Foglalni minimum 24 órával előre lehet, 24 órán belüli foglalás igénye esetén kérjük, egyeztessen a honlapon található elérhetőségek egyikén. ( telefon: 06304294872, email:info@lasercorner.hu)
 2. Foglalni minimum 6 fős csapatok részére lehet. Amennyiben ennél kisebb csapattal szeretnének játszani, kérjük foglalás elött telefonon vagy emailben egyeztessenek velünk. (telefon: 06304294872, email:info@lasercorner.hu)
 3. A játékban egyszerre maximum 20 fő vehet részt.
 4. A foglaláskor megadott létszám változtatható egészen a játék kezdetéig. Csak a ténylegesen a játékban résztvevő játékosok után számítunk fel szolgáltatási díjat a foglaláskor megadott létszámtól függetlenül.
 5. Születésnapi csomag választásakor a foglaláskor szükséges megadni a torta és a pizza típusát.
 6. Foglaláskor három fizetési mód választható. Bankkártyás fizetéskor az otp simple pay rendszerén biztonságosan kifizethető a foglalási díj és azonnal érvényessé válik a foglalás. Átutalás opció választása esetén díjbekérőt küldünk a megadott email címre és annak átutalása vagy banki pénztárban történő befizetése esetén válik a foglalás véglegessé. Helyszínen történő fizetés esetén a foglalást követő 72 órán belül vagy a játékot megelőző 2. napon a VIII. Somogyi Béla utcai üzletben van lehetőség a befizetésre. Ellenkező esetben fenntartjuk a jogot a foglalás törlésére minden külön értesítés nélkül.
 7. Ajándékutalvány beváltásakor az utalvány értékét nem meghaladó foglalás esetén a különbözetet nem tudjuk készpénzben elszámolni. Egy foglaláshoz egy kupon váltható be!
 8. Foglalás átfoglalására előzetes egyeztetés során van lehetőség a szabad időpontok figyelembe vételével.
 9. Foglalás lemondása esetén a foglalási díjat vagy foglalót nem áll módunkban visszafizetni.
 10. Amennyiben a teljes összeget kifizette a foglalás során de kevesebben érkeznek a különbözetet visszaadni nem áll módunkban. 50% foglaló befizetése esetén a fennmaradó összegből annak erejéig tudjuk a díjat módosítani amennyiben kevesebben játszanak mint a foglalásnál megadott létszám.
 11. Érkezni legkorábban a foglalási időpont előtt 15 perccel lehet. A foglalás egész órákra vonatkozik és nem tiszta játékidőre ezért érdemes felkészülni időben a játékra.
 12. A játék teljes ideje alatt Laser Corner játékmesterei segítenek a játékosoknak a játék, a felszerelés kezelésében illetve bármilyen felmerülő probléma esetén.
 13. 12-15-20 perces játék etapok kérhetőek a Játékmestertől.
 14. Fontos a megfelelő ruházat viselése, elsősorban a zárt cipő használata.
 15. Tilos a játékban, ittas állapotban, gyógyszer vagy drog hatása alatt részt venni!
 16. A játék biztonsági okokból nem ajánlott kismamák részére!
 17. A játék biztonsági okokból nem ajánlott mozgássérült és fogyatékkal élők részére!
 18. Tilos a játék során dohányozni, nyílt lángot használni!
 19. Tilos a játék közben az arénában telefonálni vagy fotót illetve videó felvételt készíteni a játékosok biztonsága érdekében!
 20. Kérjük, az arénában ne ordítozzon, ne használjon obszcén szavakat és ne szidalmazzon senkit!
 21. Tilos 14 év alatti gyereknek szülői felügyelet nélkül a Laser Corner területén tartózkodni!
 22. A Laser Corner területére bármilyen italt vagy ételt behozni csak előzetes írásos egyeztetést követően lehet!
 23. A játék nem ajánlott 120cm alattiaknak a mellény mérete miatt.
 24. Epilepsziás vagy egyéb bezártság és sötét helység által generált betegségben szenvedőknek tilos a játékban való részvétel.
 25. Tilos az arénában a játékosok közötti ütés, rúgás, lökdösődés!
 26. Tilos a tereptárgyak elmozdítása!
 27. Tilos az arénában található lépcsőkön futni, egymást meglökni!
 28. Tilos a szemetelés az arénában!
 29. Tilos az arénában kúszni, falra vagy tereptárgyakra felmászni!
 30. Szigorúan tilos az arénában található helikopter védőfelületeinek megbontása, súlyos vágási sérülést okozhatnak mind a bontás során mind a többi játékosnak.
 31. Különös tekintettel legyenek a helikopter lezuhant állapotából adódó alacsony elhelyezkedésére. Komoly fejsérülést lehet szerezni a helikopter fejjel történő elmozdítása során, ezért kérjük, a helikopter közvetlen környezetében figyeljenek a fejmagasságban lévő akadályokra!
 32. Tilos a mellényt és a fegyvert a játékidő alatt az arénában levenni, eltakarni!
 33. Tilos a felszerelést a játéktéren kívül viselni! Minden játék után a mellényt és a fegyvert ugyanarra a tartó konzolra kell visszahelyezni ahonnan a játék kezdetekor a játékos elvette.
 34. Kérjük, hogy mindenki rendeltetésszerűen használja a Laser Corner területét. Az okozott károkért minden esetben a foglalást végző személy felel, függetlenül attól, hogy ő vagy játékostársa okozta a kárt.
 35. Játék kezdete előtt minden játékosnak kötelező a játékszabályzat és felelősségi nyilatkozat helyszínen történő aláírása, gyerekek esetében a kísérő felnőtt részéről. Ennek hiányában a játékmester megtagadhatja a játékban való részvételt.

Köszönjük, hogy betartja és betartatja a játékszabályokat!

vissza az arénához